05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.08.2022 09:21 | Son Güncelleme: 27.08.2022 09:39

Evde Tek Başına oyuncusu Devin Ratray tecavüzle suçlanıyor

90'ların ünlü filmi Evde Tek Başına oyuncusu Devin Ratray tecavüz le suçlanıyor. Evde Tek Başına'da oynadığında 13 yaşında olan Ratray geçen yıl kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanmıştı
Evde Tek Başına oyuncusu Devin Ratray tecavüzle suçlanıyor

Evde Tek Başına (Home Alone) oyuncusu Devin Ratray (45) cinsel saldırıyla suçlanıyor. Filmde Kevin'in zorba abisi Buzz'a hayat veren oyuncu hakkında 2017'de bir kadının içkisine ilaç attıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Geçen sene kız arkadaşına şiddet uyguladığı için tutuklanan Ratray, iddiaları reddetti.  

Devin Ratray

2017'de aktörün ABD'nin New York şehrinde Manhattan bölgesindeki evinde istismara uğradığını söyleyen Lisa Smith, Ratray'in kendisine ısrarla belli bir bardaktaki içkiyi ikram ettiğini belirterek, "Sonraki gün uyandığımı ve hareket edemediğimi hatırlıyorum" dedi. Ertesi gün Ratray'le iletişime geçen Smith oyuncunun, "iktidarsızlığı sebebiyle seks yapmasının mümkün olmadığını" söyleyerek iddiayı reddettiğini belirtti. Manhattan bölge savcılığı, Smith ile "temas halinde olduklarını" doğruladı ancak davayla ilgili açıklama yapmayı reddetti.