27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 04.01.2023 12:23 | Son Güncelleme: 04.01.2023 13:06

Jeremy Renner: Yazamayacak kadar berbat durumdayım

ABD’de kar küreme aracıyla kaza geçiren ve ameliyat sonrasında durumunun kritik olduğu belirtilen film yıldızı Jeremy Renner’dan, kaza sonrasında ilk paylaşım geldi
Jeremy Renner: Yazamayacak kadar berbat durumdayım

Gişe rekortmeni Avengers filminde rol alan yıldız oyuncu Jeremy Renner kar küreme aracı tarafından ciddi şekilde yaralanmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla hayranlarına destekleri için teşekkür etti. Kazadan sonra Instagram'da ilk paylaşımını yapan Renner, yazamayacak kadar berbat durumda olduğunu söyledi.

Reklamcısının pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre, göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar yaşadı. O sırada yoğun bakımda stabil ancak kritik bir durumdaydı. Bu gece hastane yatağından yaptığı bir Instagram paylaşımında 51 yaşındaki Renner "Nazik yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Şu anda yazamayacak kadar berbat durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Nevada Washoe İlçesi Şerif Ofisi'nin açıklaması

Yaşanan kazaya dair ABD'nin Nevada eyaletindeki Washoe İlçesi Şerif Ofisi tarafından yapılan açıklamada,"1 Ocak 2023, sabah saat 09:00 civarında, Washoe İlçesi Şerif Ofisi, Nevada, Reno'daki Mt. Rose Otoyolu bölgesinde ağır yaralanmayla sonuçlanan bir kazaya müdahale etti. Ekipler olay yerine vardıklarında sağlık görevlileriyle koordineli olarak Jeremy Renner'ın bir sağlık helikopteriyle yerel bir bölge hastanesine tıbbi nakli yapıldı. Jeremy Renner, bu kazada yaralanan tek kişi olarak kayıtlara geçirildi" ifadeleri kullanıldı.

Kimdir?

Jeremy Renner, 7 Ocak 1971'de ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Modesto şehrinde doğdu. Renner 2000'li yıllarda Dahmer ve Neo Ned gibi çeşitli bağımsız filmlerde rol aldı. Bunların yanında S.W.A.T. ve 28 Hafta Sonra gibi daha büyük bütçeli filmlerde de rol almıştır. Renner, 2009 yapımı Ölümcül Tuzak filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Ünlü aktör, 2010 yapımı The Town filmindeki rolüyle de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazanmıştır. Renner bu başarılarıyla dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden Mission: Impossible – Ghost Protocol ve The Avengers kadrosunda yerini aldı.