29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 04.07.2022 17:42 | Son Güncelleme: 04.07.2022 17:52

Julia Haart ile Silvio Scaglia boşanıyor

ABD'li moda tasarımcısı Julia Haart'ın (51) İtalyan milyarder eşi Silvio Scaglia (63) ile para karşılığında tanıştığı ortaya çıktı. Servet avcılığıyla suçlanan Haart, boşanma davasıyla milyarderler kulübünün dışında kaldı
Julia Haart ile Silvio Scaglia boşanıyor

Silvio Scaglia, 2019'da evlendiği Netflix mini dizisi My Unorthodox Life yıldızı Julia Haart'a boşanma davası açtı. Ayrılık kararın arkasında ise yalanlar ve yasa dışı olarak kullanılan paraların olduğu konuşuluyor. İddiaya göre milyarder Silvio Scaglia, kendi servetini yaratan (Self-Made Billionaire) iş kadını olarak tanığı eşi Julia Haart hakkındaki gerçekleri öğrenince ayrılık kararı aldı.

Servetini kendi yapan iş kadını yalanı

ABD medyasındaki haberlere göre Haart, bir yatırımı için görüşmek istediğini söyleyerek Scaglia'nın ortağı Louis Pong'a ulaştı. 2015'te Scaglia ile Hong Kong'da sadece 40 dakika görüşmek üzere New York'tan yola çıktı. Scaglia'ya kendisini başarılı bir girişimci olarak tanıttı. İşi için çabaladığını göstererek Scaglia'yı etkiledi. Çift 2019'da evlendi. Ancak Haart'ın kocasının şirketinden milyonlarca doları kontrolsüz harcaması üstelik söylediği gibi varlıklı olmaması aralarını bozdu, ayrılık kaçınılmaz oldu. 

Haart'ın 2015'teki tanışma görüşmesi için de Pong'un Julia ekibine söz verdiği ancak parayı ödemediği ortaya çıktı

Görevden alınırken bile para aktardı

Entertainment Tonight'ın ulaştığı mahkeme belgelerine göre Haart, son olarat Freedom Holding'in yan kuruluşu olan Elite World Group LLC yöneticilerinden, onu CEO olarak görevden alma teklifi üzerine 11 Şubat'taki yönetim kurulu toplantısında oy kullanacaklarına dair bildirim aldıktan sonra yasadışı para aktarımları yaptı. Bununla da yetinmeyen Haart, Freedom Holding hesaplarından kendi kontrolündeki Defendant Haart Dynasty LLC'ye 850 bin dolar transfer etti.