29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 18.03.2023 13:33 | Son Güncelleme: 18.03.2023 13:41

Kansere yakalanan Jurassic Park yıldızı Sam Neill: İyiyim ve 1 hafta sonra çekimlere başlıyorum

Jurassic Park serisinde canlandırdığı Grant karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Sam Neill'in kan kanserine yakalandığı ortaya çıktı. 75 yaşındaki oyuncu, sayılı günleri kaldığı haberler üzerine "1 hafta içinde yeni filmimim çekimlerine başlıyorum" dedi
Kansere yakalanan Jurassic Park yıldızı Sam Neill: İyiyim ve 1 hafta sonra çekimlere başlıyorum

Hollywood yıldızı Sam Neill, yakında piyasaya çıkacak olan anı kitabı Did I Ever Tell You This (Size Bunu Hiç Anlatmış mıydım?) için The Guardian gazetesine verdiği röportajda kan kanserine yakanlandığını söyledi. İrlanda asıllı Yeni Zelandalı oyuncu hastalığı ve sağlık durumuyla ilgili bilgileri kitabının ilk bölümünde muhtemelen öleceğini yazarak açıkladı.

Kitabında anlattı

Geçen yılın mart ayında kan kanseri teşhisi konduğunu ve kanserin üçüncü aşamada seyrettiğini açıklayan Jurassic Park yıldızı hastalığının agresif tür (hızla yayılan) Hodgkin olmayan Lenfoma olduğunu söyledi. Neill kitabın aynı bölümünde “Doğrusunu isterseniz hastayım. Ve muhtemelen ölüyorum” dedi.

"İşe döneceğim için heyecanlıyım"

Jurassic Park'ın Grant'in sağlık durumunun manşetlere taşınmasının ardından Instagram'dan açıklama yaptı. Sam Neill "Gördüğünüz gibi hayattayım ve iyiyim. Sekiz aydır remisyondayım ki bu gerçekten iyi hissettiriyor. 1 hafta içinde Annette Bening ve harika bir oyuncu kadrosuyla Apples Never Fall'un çekimlerine başlıyoruz. İşe döneceğim için heyecanlıyım" dedi.

"Kitabı yazarken durumum kötüydü"

Tedavi gördüğü dönemde çalışamadığını bu nedenle yazmaya karar verdiğini anlatan Neill kitabında hastalık sürecini ve kariyerini anlattığını, o dönemde sağlık durumunun çok kötü olduğunu ancak şimdi iyi hissettiğini söyledi.