16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 08.08.2022 16:17 | Son Güncelleme: 08.08.2022 17:42

Kanye West, eski eşi Kim Kardashian ile ayrılan Pete Davidson'un sahte ölümünün yasını tutuyor

Kanye West, eski eşi Kim Kardashian'la sevgilisi Pete Davidson'la ayrılmasının ardından Instagram hesabından Davidson'un sahte ölüm haberini paylaştı
Kanye West, eski eşi Kim Kardashian ile ayrılan Pete Davidson'un sahte ölümünün yasını tutuyor

Kim Kardashian son zamanlarda eski eşi Kanye West ile ayrılığı ve Pete Davidson ile ilişkisiyle gündemde. 45 yaşındaki rap'çi de şarkılarından çok bu süreçteki tepkileriyle konuşuluyor. Ve Kardashian-Davidson ayrılığı West'i yine manşetlere taşıdı.

Kanye West eşi Kim Kardashian'ın ayrılık haberini almasının ardından yaklaşık 17 milyonluk Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. New York Times'tan bir habermiş gibi görünen bu görsel Pete Davidson'un ölüm haberi. Üstelik West'ın hesabındaki tek gönderi de bu! 

Peki tüm bu sürece nasıl gelindi? 

Yedi yıllık evlilik ve dört çocuktan sonra Şubat 2021’de Kanye West'e boşanma davası açan 41 yaşındaki Kim Kardashian kendisinden 13 yaş küçük komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu birlikteliği kabullenemeyen Kanye West Kardashian'la yeniden bir araya gelmek için birçok kez kamuoyunun gözü önünde çağrı yaptı ancak reality şov yıldızı bu çağrılara kulak asmadı.

"Kendimi seçtim" 

Boşanma kararının ardından röportaj veren Kardashian aldığı kararla ilgili olarak, “Uzun zamandır diğer insanları mutlu eden şeyi yapıyordum. Ama son iki yıldır artık kendimi mutlu etmeye karar verdim. Ve bu gerçekten kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Bu kararım değişikliklere yol açmış ve boşanmama neden olmuş olsa bile, sizi gerçekten neyin mutlu ettiği konusunda kendinize karşı dürüst olmanızın önemli olduğunu düşünüyorum. Ben kendimi seçtim. Bence bunda hiçbir sorun yok” açıklamasını yaptı. 

Ancak ünlü reality yıldızının Davidson ile mutluluğu uzun sürmedi ve ayrılık haberi geldi. Çifte yakın kaynaklar ayrılık nedeni olarak çiftin yoğun programlarını gösterdi. 

 

Kanye West, Kardashian'la birlikte olmaya başladıktan sonra Davidson'ı dövmekle tehdit etmiş daha sonra Eazy parçası için yayımladığı iki müzik videosunda Pete Davidson kuklalarını diri diri gömerek tepki çekmişti. 

Anlamlı tişört

Öte yandan Avustralya'da Wizards! adındaki yeni filminin çekimlerini sürdüren komedyen ve aktör Pete Davidson üzerinde "Ne var... Kendimi b*k gibi hissediyorum!" mesajının yer aldığı baskılı bir tişört giyerken görüntülendi.