06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.01.2023 22:46 | Son Güncelleme: 31.01.2023 23:02

Nike ve Tiffany & Co, lüks Air Force 1'leri piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Ünlü mücevher markası Tiffany & Co, Nike işbirliği ile yapılan yeni ürünlerin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Ürünler arasında en dikkat çeken gümüş bir süslemeye sahip siyah Nike Air Force 1 Low spor ayakkabı oldu
Nike ve Tiffany & Co, lüks Air Force 1'leri piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Spor giyim markası Nike ve lüks mücevher markası Tiffany & Co. yüzlerce dolara mal olan bir çift spor ayakkabı ve gümüş ayakkabı aksesuarları da dahil olmak üzere çeşitli ürünlerde işbirliğine gittiklerini duyurdu. Nike x Tiffany iş birliğinde asıl öne çıkan, Nike'ın Tiffany mavisi imzalı swoosh logosuna ve som gümüş bir süslemeye sahip, siyah bir çift Nike Air Force 1 Low spor ayakkabı. Forbes'un haberine göre ayakkabılar kabaca 400 dolar'a mal olacak. 

Tiffany & Co. sosyal medyada ayrıca Nike ve Tiffany markalı som gümüş ayakkabı çekeceği, ayakkabı fırçası (sosyal medyada birçok kişinin diş fırçasıyla karıştırdı) ve ayakkabı bağcıklarının yanı sıra gümüş hakem düdüğünün fotoğraflarını da yayınladı. Bu ürünlerin fiyat aralığı 250 dolar ile 475 dolar arasında değişiyor. Ürünlerin hepsi 7 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Tiffany & Co. ve Nike daha önce 2014 yılında, mücevher şirketinin imzası olan aqua renginin Nike ve Diamond Supply Co. ayakkabılarında kullanıldığı bir dönemde birlikte çalışmıştı. Son birkaç yılda, Tiffany daha genç bir kitleyi çekmek için harekete geçti. 2021 yılında LVMH tarafından satın alındıktan sonra "annenizin Tiffany'si değil" ibaresinin yer aldığı bir kampanya başlattı ve "About Love" kampanyalarında markanın yüzleri olarak Beyoncé ve Jay-Z'yi göstermeye başladı. Beyoncé, ilk reklamlarından birinde daha önce yalnızca üç kez takılmış olan 128 karatlık ünlü Tiffany elmasını takmıştı.  Forbes'a göre şu anda dünyanın en zengin insanı olan LVMH'nin başkanı ve CEO'su Bernard Arnault ve ailesinin  net serveti 214 milyar dolar.