26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.11.2022 16:15 | Son Güncelleme: 01.11.2022 16:33

Noel kraliçesi Mariah Carey'den müjde: Zamanı geldi

Müzik dünyasında Noel kraliçesi olarak adlandırılan Mariah Carey, sosyal medya hesabından Noel'in gelişinin müjdesini vererek 'zamanı geldi' yazdı
Noel kraliçesi Mariah Carey'den müjde: Zamanı geldi

Mariah Carey'ın All I Want For Christmas Is You şarkısı hiç kuşkusuz Noel geleneğinin bir parçası. İlk olarak 1994'te piyasaya çıkan şarkı her yıl giderek popürlerleşiyor. Carey bu şarkıyla müzik listelerinde en üst sıralara çıkan solo şarkıcı, Spotify'de 24 saat içinde en çok dinlenen Noel şarkısı, İngiltere'de en çok dinlenen 10 şarkı listelerinde en fazla kalan şarkı rekorlarını ele geçirdi. Bunun sonucunda da Carey, 2020 Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi.

Zamanı geldi

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, sosyal medya hesabından yılbaşı ve Noel'in gelişinin müjdesini vererek, 'All I Want For Christmas Is You' (Noel için istediğim tek şey sensin) şarkısı eşliğinde kısa bir video yayınladı. Paylaşımda Carey ilk önce bir cadı kostümüyle, Cadılar Bayramı temalı bir sahne içerisinde görülüyor.

Korkutucu kahkahalarının ardından Carey'nin önünden, 1 Kasım yazılı bir metin geçiyor ve sahne bir anda renklenerek yılbaşı temasına bürünüyor. Ünlü sanatçının kıyafetleri ise bu kez Noel kostümüne dönüşüyor. Paylaşımın altına 'zamanı geldi' notunu düşen şarkıcının bu notu yeni noel parçası olarak yorumlandı.