22 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.10.2024 14:26 | Son Güncelleme: 22.10.2024 14:34

One Direction'ın eski üyesi Liam Payne'in toksikoloji raporu çıktı: Kanında yasaklı madde kokteyli bulundu

Kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybeden eski One Direction üyesi Liam Payne'in toksikoloji raporunda şarkıcının ölümünden önce birden fazla yasaklı madde kullandığı ortaya çıktı
One Direction'ın eski üyesi Liam Payne'in toksikoloji raporu çıktı: Kanında yasaklı madde kokteyli bulundu

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne'in Buenos Aires'te bir otelin balkonundan düşerek öldüğü sırada vücudunda 'pembe kokain' adlı uyuşturucu kokteyli de dâhil olmak üzere çok sayıda yasaklı madde bulunduğu iddia edildi. ABC News'e göre yapılan kısmi otopsi sonucunda şarkıcının vücudunda ketamin ve metamfetamin gibi çeşitli maddelerin karışımından oluşan bir kokteyl ve diğer farklı uyuşturucu türlerine rastlandı.

Payne'in ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Marcelo Roma yaptığı açıklamada, Payne'in cesedi üzerinde yapılan testlerin ön sonuçlarının kokain varlığını ortaya koyduğunu duyurdu. Otel personelinden iki kişi, ölümünden hemen önceki günlerde şarkıcıya yasaklı madde temin ettikleri iddiasıyla polis tarafından soruşturuluyor. Bir temizlikçi ve bir başka personelden oluşan iki kişi Payne'in odasına uyuşturucu sokmakla suçlanıyor.

Bağımlılık ile mücadelesini paylaşmıştı

31 yaşındaki yıldızın 2021 yılında verdiği bir röportaj yeniden gündem oldu. Alkol bağımlılığı hakkında konuşan şarkıcı "Kesinlikle hiç, hiç konuşmadığım bazı şeyler var. Gerçekten, gerçekten, gerçekten ciddiydi. Ve bir sorundu" ifadelerini kullanmıştı. Madde bağımlılığıyla yaşadığı mücadeleler hakkında konuşan şarkıcı, 2023 yazında YouTube'da paylaşılan bir videoda altı aydır hiç alkol tüketmediğini söylemiş ve "Bu konumda olmak güzel. Kesinlikle artık bu şeylere ihtiyacım yok. Parti bitti" diye eklemişti.