18 Nisan 2024, Perşembe
Haber Giriş: 19.08.2022 19:00 | Son Güncelleme: 19.08.2022 19:04

Prens Charles kendi parfümünü piyasaya sürdü

Hayır kuruluşunun Usame bin Ladin ailesinden bağış aldığı iddialarıyla gündemde olan Prens Charles, yeni bir parfüm çıkardı
Prens Charles kendi parfümünü piyasaya sürdü

İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth'in oğlu ve veliahtı Prens Charles yeni parfümünü piyasaya sürdü. Şişesi 152 sterline (3 bin 300 lira) satışa çıkan parfüm, Charles'ın özel konutu Highgrove Bahçeleri'nin kokusu ilham alınarak hazırlandı. Parfüm, bahçedeki sardunya, lavanta ve misket limonu notalarını taşıyor. 

Instagram/penhaligons_london


73 yaşındaki Charles, kendi vakfı The Prince's Foundation ve parfüm evi Penhaligon's tarafından piyasaya sürülen parfümün tüm üretim sürecine dahil oldu ve satışa sunulacak kokuyu kendi seçti. Yüzde 100 geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir kağıttan yapılan ambalajıyla koku, 'sıcak olduğu kadar zarif olduğu kadar doğal' olarak tanımlanıyor. 

Penhaligon's parfüm evi İngiltere'nin en iyilerinden biri. 1860'ların sonlarında Londra'ya taşınan ve Kraliçe Victoria'nın saray berberi ve parfümörü olan Cornish ile yine berber olan William Henry Penhaligon tarafından kurulmuştur.