26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.10.2022 17:57 | Son Güncelleme: 23.10.2022 20:52

Rihanna Savage x Fenty ile spor giyime de el atıyor

Rihanna'nın Savage x Fenty markası iç giyim ve güzellik sektörünün ardından bu kez de spor giyime al atıyor. Ünlü şarkıcı çıkarmaya hazırlandığı için spor giyim kreasyonu için Adam Selman'la çalışacak
Rihanna Savage x Fenty ile spor giyime de el atıyor

Müzik dünyasında uzun süredir sessizliğini korusa da moda dünyasının zorlu basamaklarını hızla tırmanan Rihanna, Fenty ile başladığı kariyerinde bu kez de spor giyime al atıyor. 2017 yılında soyadını kullanarak oluşturduğu Fenty Beauty markasıyla kozmetik sektörüne adım atan şarkıcı, 2018 yılında da Louis Vuitton’un çatı kuruluşu LVMH ile birlikte kurduğu Savage X Fenty adını verdiği iç çamaşırı markasını, 2020 yılında ise Fenty Skin'i piyasaya sürdü.

Bu kez de spor giyim için kolları sıvayan Rihanna kreasyonu için 2014 CFDA Ödülleri elbisesi de dahil olmak üzere birlikte çalıştığı Adam Selman'la anlaştı. İkili daha önce 2020'de Sevgililer Günü için 19 parçalık bir iç çamaşırı koleksiyonu üzerinde çalıştı. Koleksiyon sütyenlerden yüksek belli taytlar, tulumlar, ve bodyler gibi temel spor parçalarında işlevselliğe odaklanıyor. 

Savage x Fenty defilesi 9 Kasım'da

Öte yandan Rihanna 9 Kasım'da Savage x Fenty defilesinin dördüncüsü ile geri dönüyor. Super Bowl'da sahne alacağı açıklanan Barbadoslu şarkıcının hayranları ünlü yıldızı dinlemek için Super Bowl'u beklemek zorunda değil. Yalnızca Prime Video'da yayınlanacağını duyurulan defilede Bella - Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Irina Shayk ve Joan Smalls, Lizzo, Rosalia ve Normani gibi isimlerin yer alması bekleniyor.