20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 23.11.2022 17:05 | Son Güncelleme: 23.11.2022 17:15

Sergen Deveci yoğun bakımdan çıktı

Amasya'da 9 kişinin yaralandığı 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Baş Belası oyuncularından Sergen Deveci, sekiz saat süren ameliyatının ardından yoğun bakımdan çıkartıldı
Sergen Deveci yoğun bakımdan çıktı

Amasya'da Baş Belası oyununun ekibini taşıyan minibüsle kamyonun çarpıştığı kazada yaralanmasının ardından ambulans uçakla İstanbul'a getirilen Sergen Deveci, dün Şişli'deki özel bir hastanede boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyata alındı.

Hastanenin Medikal Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, operasyon öncesi Deveci’nin sağlık durumu ve ameliyatla ilgili açıklamalarda bulundu. Şamilgil "Kendisinin boynunda, omurgalarında kırık var. Kırığa bağlı olarak bir ameliyat olmasına karar verildi. Tüm hazırlıkları yapıldı; kendisini biraz önce ziyaret ettim. Morali gayet yerinde, espriler yapıyor. İyi olacağına inanıyor. Kendisi birazdan ameliyata alınacak. Umarım ameliyat da başarılı geçecek. Tüm dileklerimiz onun iyileşmesi yönünde" dedi.

"Her gün daha iyi olacağız"

Sergen Deveci'nin doktorları başarılı geçen operasyonun sekiz saat sürdüğünü açıkladı. Ameliyatın ardından uyutulan Deveci, bugün yoğun bakımdan çıkartıldı. Aynı kazada hafif yaralanan oyuncu Melis İşiten Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Ameliyat bitti. Şimdi beraber her gün daha iyi olma vakti. Çok kalabalığız, her gün daha iyi olacağız" dedi. 

Ceyhun Fersoy taburcu oldu

Kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy da Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Hastanesi'nde tamamlanan tedavisi sonrası, taburcu edildi. 40 yaşındaki oyuncu, kentten ayrılarak İstanbul'a gitti.