06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.08.2023 15:00 | Son Güncelleme: 17.08.2023 15:05

Sosyete dolandırıcısı Anna Sorokin: Geçmişteki birçok kararımdan pişmanım

New York sosyetesini dolandıran ve yaptıkları bir Netflix dizisine konu olan Anna Sorokin, pişman olduğunu anlattı. Hatalarından ders çıkardığını söyleyen Sorokin, “Geçmişte verdiğim birçok karardan pişmanlık duyuyorum. Harika seçimler yapmadım” dedi
Sosyete dolandırıcısı Anna Sorokin: Geçmişteki birçok kararımdan pişmanım

Netflix’te yayınlanan Inventing Anna dizisiyle tüm dünyanın tanıdığı sosyete dolandırıcısı Anna Sorokin Variety’ye verdiği röportajda pişman olduğunu söyledi. Aralarında dizinin  yaratıcısı Shonda Rhimes'ın da bulunduğu bazı savunucuları, kadın olduğu için kamuoyunun ona karşı özellikle sert davrandığına inanıyor. 

Aslında Anna Delvey adıyla da tanınan Sorokin, New York magazin basınının karikatürize ettiği kadın suçlular silsilesini takip ediyor. Julia Garner'ın Emmy adayı olduğu Inventing Anna dizisindeki suç dehası rolü sayesinde herkes şu anda 32 yaşında olan Delvey'i tanıdığını düşünüyor. Ancak Delvey bu algıya meydan okumayı umuyor. New York’ta ev hapsinde tutulan Sorokin dizinin tamamını izlememiş olmasına rağmen oradaki karakterin kendisini yansıtmadığını ve gördüğü zaman “Bu gerçekten ben miyim?” diye sorduğunu anlattı.

“Sonsuza kadar bununla yaşamak zorunda kalacağım”

Peki Delvey dolandırıcılıktan pişman mı? Anna Variety’nin bu sorusuna, “Geçmişte verdiğim birçok karardan pişmanlık duyuyorum. Harika seçimler yapmadım. Hatalarım herkesin gözü önünde ve sonsuza kadar bununla yaşamak zorunda kalacağım” diye yanıt verdi. Hatalarından ders aldığını da berliten Delvey, “Hemen hemen her gün yüzüme çarpıyor. Hukuki ücretimi ödedim. Hiç kamu avukatım olmadı. Devletten hiç para almadım. Kimse kiramı ödemiyor. Kimse hiçbir şey için para ödemiyor. Hayatıma devam ediyor olmam yaptığım her şeyin doğru olduğunu söylediğim anlamına gelmiyor” dedi.