19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 25.01.2023 22:19 | Son Güncelleme: 25.01.2023 22:29

Ev hapsindeki Anna Sorokin kendi reality şovunu yapacak

Rus asıllı Alman vatandaşı Anna Sorokin, ABD'de ev hapsine alınmasının ardından yeni projelerine başladı. Sorokin'in ünlü konukları ağırlayacağı bir reality şov yapacağı açıklandı
Ev hapsindeki Anna Sorokin kendi reality şovunu yapacak

Dolandırıcılıktan hüküm giyen ve Anna Delvey adıyla da bilinen Anna Sorokin, yeni bir reality şovun konusu olacak. Delvey's Dinner Club adlı dizi, bir basın açıklamasına göre Sorokin'in New York'ta serbest bırakıldığı Ekim ayından beri yaşadığı East Village apartmanında çekilecek. 

Yapılan açıklamaya göre Sorokin, evinde aktörler, müzisyenler, sosyetikler, gazeteciler ve diğer saygın konukların özel bir şefin hazırladığı bir masada yemek yiyeceği, hiçbir konunun yasak olmadığı samimi sohbetlerin olacağı evinde akşam yemeği partileri düzenleyecek. Programda Sorokin ve konukları ile yapılan söyleşilere de yer verilecek. 

Paylaşım yapması yasak

Dizinin yapımcılığını Wheelhouse ve Butternut üstleniyor ve ancak nasıl yayınlanacağı henüz belli değil. Sorokin, ev hapsi koşullarının bir parçası olarak sosyal medyada doğrudan veya üçüncü bir tarafça gönderi paylaşamaz.

Sorokin, 2019 yılında seçkin bir sosyal kulüp olan Anna Delvey Vakfı'nı kurmaya çalışan 67 milyon dolarlık bir vakıf fonuna sahip Alman varis Anna Delvey gibi davranarak dolandırıcılıktan mahkum edildi. Dört ila 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve vize süresini aştığı için tutuklanmadan önce 2021'de serbest bırakıldı. Sorokin, ABD'de kalmak için savaşırken, geçen sonbaharda 10 bin dolarlık bir tahvil gönderdikten sonra sonunda ev hapsine çarptırıldı.

Sorokin, geçen yıl yayınlanan Shonda Rhimes imzalı son derece popüler bir Netflix mini dizisi olan Inventing Anna'nın konusuydu. Julia Garner, Sorokin rolüyle Emmy kazandı. Sorokin, hikayesini Netflix'e 300 bin doların üzerinde sattı ve o zamandan beri Founders Art Club aracılığıyla kendi sanat eserlerini satıyor. Aralık ayı itibarıyla 250 bin doların üzerinde parça satmıştı. Delvey geçen ay Forbes'a, aboneler için özel vlog'lar yayınlamayı planladığı Passes platformuna katılacağını söyledi. Sorokin şu an bir galeriden ödünç alınan binlerce dolarlık sanat eseriyle dekore edilmiş, ayda 4 bin 250 dolarlık tek yatak odalı bir dairede yaşıyor.