25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 15.07.2022 17:25 | Son Güncelleme: 15.07.2022 18:05

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yeni görseller paylaşıldı

2 Eylül’de Amazon Prime'da seyirciyle buluşacak The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisinden yeni görseller paylaşıldı. Toplam 5 sezon ve 50 saat sürecek olan dizinin yalnızca bir sezonu için 465 milyon dolar harcama yapıldı
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yeni görseller paylaşıldı - Resim: 1

John Ronald Reuel Tolkien’in (J.R.R) efsane bilim-kurgu serisi The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) Yüzüklerin Efendisi serisi ile aynı evrende geçecek. 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yeni görseller paylaşıldı - Resim: 2

Yeni fotoğrafları yayınlanan dizinin ilk sezonu toplamda 8 bölüm sürecek ve dizinin ilk bölümünün adı Shadow of the Past (Geçmişin Gölgesi) olacak. 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yeni görseller paylaşıldı - Resim: 3

Binlerce yıl öncesinden haber var

The Lord of the Rings: The Rings of Powe, J.R.R Tolkien’in Orta Dünya’nın İkinci Çağı olarak adlandırdığı ‘Hobbit’ ve orijinal üçleme ‘Yüzüklerin Efendisi’ olaylarından yüzlerce yıl önce yaşananları bizlere aktaracak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yeni görseller paylaşıldı - Resim: 4

Toplam 5 sezon ve 50 saat sürecek olan dizi Orta Dünya'nın İkinci Çağından önemli hikayeleri içerecek.

Seri, Yüzüklerin dövülmesi, Dark Lord Sauron'un yükselişi, Númenor'un destansı hikayesi, Elfler ve İnsanların Son İttifakı gibi önemli olayları belgeleyen Silmarilion’daki zaman çizelgesinin bir kısmını ele alacak.