1980’lerde “Dünyanın en güzel yüzü kimin?” sorusunun tek karşılığı vardı: Brooke Shields. O kusursuz güzellikle Upper West Side’daki çok katlı AMC Lincoln Square 13 sinemalarında, belgeselinin özel gösterimi ve panelinde tanıştım. Ve böyle bir yüze sahip olmanın bedelini dinledim.
21.04.2023 04:30
Brooke Shields’in büyük zaferi
“Pretty Baby” belgeselinde Brooke Shields’i çocukluktan itibaren dünyanın gözü önünde nasıl tacize uğradığını izledik. Sonra “dünyanın en güzel yüzü” sahneye çıktı, bizim dinlerken zorlandığımız hikayesini zarafetle anlattı
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Kim Kardashian Louis Vuitton’a karşı
03 Ocak 2025
Orhan Pamuk ile bir New York akşamı
06 Aralık 2024
Trump Demokratların kalesine indi
01 Kasım 2024
Belki şehre bir Almodóvar gelir
11 Ekim 2024
New York'lu Türkler bu işe ne diyor?
Tüm Yazıları
04 Ekim 2024