mor ve ötesi’nin bestelerinde çok önemli rolü olan isimlerden biri Burak Güven. Topluluğun basçısı mor ve ötesi’yle geçirdiği uzun yıllar içerisinde kimi şarkılarda karşımıza vokal olarak da çıktı. Onun sesini duyduğumuz ilk mor ve ötesi eseri Şarkıcı Çocuk’tu. Şimdi Burak Güven, namı diğer Muganni ilk solo albümüyle ‘şarkıcı’ olarak karşımızda. Onunla mor ve ötesi’den hayli farklı yerde duran otobiyografik albümü 18’i konuşmak için buluştuk.
19.04.2024 04:30
Burak Güven: Bu albümde kayıplar, doğumlar, pişmanlıklar, büyümek var
Burak Güven, Muganni adıyla yayınladığı ilk solo albümüyle ‘şarkıcı’ olarak karşımızda. Güven bize, mor ve ötesi’nden farklı yerde duran albümü 18’i anlattı
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Sıla Gençoğlu’nun yasından doğan albüm
05 Aralık 2025
Simge’den aşk, yas ve iyileşme üzerine yeni albüm: Artık sahnede de, evde de sokakta da aynı kişiyim
28 Kasım 2025
Fazıl Say Doğu ile Batı’yı notalarıyla buluşturuyor
21 Kasım 2025
Müziğin fonda olduğu bir Beyoğlu anlatısı
21 Kasım 2025
Müzik dünyasının konuştuğu dört önemli albüm
Tüm Yazıları
14 Kasım 2025