05 Aralık 2025, Cuma
18.04.2025 04:30

Doğaçlamanın özgürlüğü: SOH Festival

23-26 Nisan arasında Arter’de gerçekleşecek Show Of Hands, dünya sahnesinden ustaları özel performanslar için bir araya getiriyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Doğaçlama müziğin farklı coğrafyalardan gelen ustalarını bir araya getiren, A.K. Müzik’in düzenlediği Show of Hands Festival, 23–26 Nisan arasında İstanbul’daki Arter’de gerçekleşecek. Bu yıl altıncı edisyonu düzenlenen festivalde, solo ve duo performanslara odaklanılıyor. Cazdan çağdaş müziğe uzanan çizgide, sahneye çıkacak her isim kendi kültürel ve müzikal anlatısını doğaçlamayla iç içe yeniden kurgulayacak. Festivalin son akşamında sahnede olacak Yunan piyanist ve besteci Tania Giannouli, konser öncesinde sorularımızı yanıtladı.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Alper Bahçekapılı
Alper Bahçekapılı
[email protected]