Son yılların en hızlı yüklesen ikilisi KÖFN. Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’in topluluğu, ev arkadaşı olmalarının ardından 2018 yılında kuruluyor. Kadıköy’de birlikte geçirdikleri günler onları Türkiye’nin en çok dinlenen müzisyeni haline getirdi. 2022 yılında Spotify’da en çok dinlenen şarkı KÖFN / Bi’ Tek Ben Anlarım oldu. Güncel rakamlara göre bu şarkı sadece Spotify’da 171 milyon kez dinlendi. Onlarla Kadıköy’de Müze Gazhane’deki konserleri öncesinde buluştuk, yeni yayınladıkları albümleri POPSTAR’ı konuştuk.
23.06.2023 04:30
“Falso bir grup lazımdı. Bizde o olduk"
Son yılların popüler ikilisi KÖFN’ü kurmadan önce pizzacıda da çalıştılar, düğünlerde de çaldılar. Şimdiyse şarkılarını Yıldız Tilbe söylüyor, konser biletleri yok satıyor ve yeni albümlerinin keyfini sürüyorlar
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Sıla Gençoğlu’nun yasından doğan albüm
05 Aralık 2025
Simge’den aşk, yas ve iyileşme üzerine yeni albüm: Artık sahnede de, evde de sokakta da aynı kişiyim
28 Kasım 2025
Fazıl Say Doğu ile Batı’yı notalarıyla buluşturuyor
21 Kasım 2025
Müziğin fonda olduğu bir Beyoğlu anlatısı
21 Kasım 2025
Müzik dünyasının konuştuğu dört önemli albüm
Tüm Yazıları
14 Kasım 2025