22 Haziran 2025, Pazar
02.05.2025 04:30

Oi Va Voi’den Hatay depremine ağıt

Yeni albümlerini bu hafta paylaşan İngiliz grup Oi Va Voi bu çalışmalarını bir Türkiye turnesiyle kutlayacak. Grubun vokalisti Steve Levi, sorularımızı yanıtladı
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Oi Va Voi, yeni albümü The Water’s Edge ile Türkiye’ye dönüyor. Bu hafta Gülbaba Records etiketiyle yayınlanan albümde grubun Türkiye ve Suriye’de yaşanan depremlerden etkilenerek yazdığı Sad Dance şarkısı da yer alıyor. Topluluğun vokalisti, klarnet sanatçısı Steve Levi konserler öncesinde sorularımızı yanıtladı.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Alper Bahçekapılı
Alper Bahçekapılı
[email protected]