Yarım asrı sahnede geçiren, Türkiye’nin en çok sevilen ve saygı duyulan müzisyenlerinden biri Erol Evgin. Bu hafta Sevdiklerim 2’yi yayınlayan sanatçı, yeni albümünde Sezen Aksu’dan Fazıl Say’a birçok ismin eserlerini yorumluyor. Evgin’le, üç yeni kaydının da bulunduğu albümünü, Türkiye’de yaşanan kutuplaşmayı konu aldığı Kar’ı, cumhuriyetin yüzüncü yılı için hazırladığı projesini, tıp öğrencileri için gerçekleştireceği destek konserini ve Polonezköy’deki hayatını konuştuk.
13.01.2023 04:30
Şarkılar kutuplaşmaya karşı en etkili ilaç
Yeni albümü Sevdiklerim 2’yi yayınlayan Erol Evgin: “Zor dönemlerde şarkıcılar, şarkılar, festivaller yasaklanmamalı; daha fazla bölünmemeliyiz”
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Sıla Gençoğlu’nun yasından doğan albüm
05 Aralık 2025
Simge’den aşk, yas ve iyileşme üzerine yeni albüm: Artık sahnede de, evde de sokakta da aynı kişiyim
28 Kasım 2025
Fazıl Say Doğu ile Batı’yı notalarıyla buluşturuyor
21 Kasım 2025
Müziğin fonda olduğu bir Beyoğlu anlatısı
21 Kasım 2025
Müzik dünyasının konuştuğu dört önemli albüm
Tüm Yazıları
14 Kasım 2025