Belçika’nın trip hop efsanesi Hooverphonic, hit albümleri The Magnificent Tree’nin 25. yıl dönümünü kutlamak için Türkiye’ye geliyor. Grup, sevilen hitleri ve Geike Arnaert’in büyüleyici sesiyle, dört kişilik yaylı orkestranın eşliğinde dinleyicileri eşsiz bir yolculuğa çıkaracak. Hooverphonic, 12 Nisan’da Zorlu PSM’de, 13 Nisan’da Jolly Joker Ankara’da ve 14 Nisan’da Hangout PSM İzmir’de müzikseverlerle buluşacak. Konserler öncesinde grubun vokalisti Geike, İstanbul’u neden unutamadığını Oksijen’e anlattı.
28.03.2025 04:30
“Türkiye’de gençler maalesef hep siyasetle ilgilenmek zorundalar”
Hooverphonic üç konser için 12- 14 Nisan’da İstanbul, Ankara ve İzmir’e geliyor. Grubun vokalisti Geike, 20 yıl önce İstanbul’da verdikleri konseri ve gençlerin enerjisini unutamadıklarını söylüyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Sıla Gençoğlu’nun yasından doğan albüm
05 Aralık 2025
Simge’den aşk, yas ve iyileşme üzerine yeni albüm: Artık sahnede de, evde de sokakta da aynı kişiyim
28 Kasım 2025
Fazıl Say Doğu ile Batı’yı notalarıyla buluşturuyor
21 Kasım 2025
Müziğin fonda olduğu bir Beyoğlu anlatısı
21 Kasım 2025
Müzik dünyasının konuştuğu dört önemli albüm
Tüm Yazıları
14 Kasım 2025