Televizyon tarihinin en uzun soluklu programları arasında yer alan, 20 yılı aşkın süredir devam eden Wheeler Dealers (Tamirat Tadilat) programının yıldızları Mike Brewer ve Marc “Elvis” Priestly, Dünya Turu çekimleri kapsamında İstanbul’daydı. 120 ülkede yayınlanan, ülkemizde DMAX kanalında izleyiciyle buluşan programın Anadol – İstanbul özel bölümü 13 Kasım Perşembe günü yayınlanacak. Mike ve Elvis, Türkiye’nin ilk seri üretim otomobili olan Anadol’u elden geçirip yenileyerek uluslararası izleyiciyle buluşturan projelerini ve Oto Sanayi’deki ustalarla işbirliklerini O2’ye anlattılar.
07.11.2025 04:30
Anadol ‘elden geçti’ milyonlara ulaşacak
Arabaları yenileyen Tamirat Tadilat programının yıldızları Mike Brewer ve Elvis, Türkiye’nin gözbebeği otomobili Anadol’u elden geçirdi ve uluslararası izleyici ile buluşturdu
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Biletini armağan edebileceğiniz 10 tiyatro oyunu
05 Aralık 2025
Stranger Things mirası: Hatıralar ve son hesaplaşma
28 Kasım 2025
Müzik ve sinemanın izinde üç gün
28 Kasım 2025
Stranger Things’in İstanbul’daki veda çıkarması
Tüm Yazıları
21 Kasım 2025