Başrollerini ikizler Hüseyin-Cevahir Önder ve Sedef Şahin’in paylaştığı, ünlü mizahçı Gani Müjde’nin yazıp yönettiği Aynı Çatı Altında oyunu, intihar etmek üzere olan Gülsüm’ün üzerinden iyilik ve kötülüğün absürt çatışmasını konu alıyor. Melek ve şeytan ikiz kardeşler, aşk acısı çeken Gülsüm’e güncel göndermeler ve toplumsal taşlamalarla dolu bitmeyen mücadeleyi anlatıyorlar.
26.09.2025 04:30
Melek ve şeytan aynı çatı altında
Gani Müjde’nin kaleminden tek perdelik komedi: Aynı Çatı Altında. Müjde’nin aynı zamanda yönettiği, toplumsal taşlamalarla dikkat çeken bu interaktif oyun İstanbul’da yapılan prömiyerinin ardından Türkiye turnesine çıkıyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Biletini armağan edebileceğiniz 10 tiyatro oyunu
05 Aralık 2025
Stranger Things mirası: Hatıralar ve son hesaplaşma
28 Kasım 2025
Müzik ve sinemanın izinde üç gün
28 Kasım 2025
Stranger Things’in İstanbul’daki veda çıkarması
Tüm Yazıları
21 Kasım 2025