Netflix’in yeni dönemin yerli yapımlarını tanıttığı dosyada Adsız Aşıklar için şöyle deniyordu: “Aşka olan güvenini daha çocukken kaybetmiş olan Cem, ‘aşk hastalığı’na yakalanan kişileri tedavi etmek üzerine kurduğu Aşk Hastanesi’nin görünmez kahramanıdır. Cem’in tüm başarısı ve hayalleri, hayatına hiç beklemediği anda giren ve Cem’in tam aksine, dünyayı aşkın kurtaracağına inanan Hazal’a bağlıdır.”
Ne yalan söyleyeyim, konu hiç mi hiç ilgimi çekmedi. Aşk Hastanesi de neymiş, böyle bir zamanda ne tuhaf konular bunlar diye geçti içimden. Ama tabii Hazal ve Cem’i oynayanların izlemeyi her zaman sevdiğim Funda Eryiğit ve Halit Ergenç olması, dizi konseptinin ve senaryonun kalbimde özel yeri olan Bodrum Masalı’nda da imzası olan Başar Başaran’a ait olması dikkatimi çekmişti.
Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL
Aboneyseniz
üye
girişi
yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim