08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
30.12.2022 04:30
Elçin Yahşi
Elçin Yahşi

Yılbaşını bir film ve müzik gecesine çevirin

Klasikler de var, “TV’de ilk kez”ler de. Bazıları zaten hiç istifini bozmuyor, “Yılbaşı gelmiş neyime” havasında Klasikler de var, “TV’de ilk kez”ler de. Bazıları zaten hiç istifini bozmuyor, “Yılbaşı gelmiş neyime” havasında

Diziler ve filmler

TRT 1: Gönül Dağı
Ekranların en çok izlenen dizilerinden Gönül Dağı’nın yeni bölümü, yılbaşı için istifini bozmayan tek dizi olarak saat 20.00’de ekrana gelecek. TRT 2’de de bir klasik, Vittorio de Sica’nın Bisiklet Hırsızları filmi var. (21.30)
FOX: Benden ne olur
Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu’nun başrolleri paylaştığı Benden Ne Olur, yılbaşı gecesi ilk kez ekranda olacak. Sertab Bal istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, kimlik arayışında bir genç kadındır. Bir gün yanlışlıkla ablasının evini yakar, bir anda hem evsiz hem parasız kalır. Üstüne ablasından da “Senden ne olur?” lafını işitir. Ve o gün “Benden ne olur, herkese göstereceğim” diye kendine söz verir. (20.00)

Teve 2: Arka Sokaklar
Kanalın bir yılbaşı klasiği, kült dizilerin en güzel yılbaşılı bölümleri: Çocuklar Duymasın (18.00), Arka Sokaklar (19.45), Yalan Dünya (22.00)

Tivibu Go: Elvis

Yılın en başarılı ve muhtemelen Oscar adaylığı getirecek performanslarından birini, Elvis’te rol alan Austin Butler’da görebilirsiniz. Film, Elvis Presley’in şöhrete kavuşmasından yıldızlığa kadar uzanan 20 yıllık süreci, şarkıcının bilmediğimiz yanlarını da ortaya koyarak anlatıyor. 

Filmbox: Noel serisi