Kuzey’e doğru ilerleyen bir kervan var. Afrika’dan Avrupa’ya uzanan bu yolculukta başrollerde dev kuklalar var: Bir zürafa, bir goril, bir antilop… Ve hepsi, iklim krizinin hayvanlar üzerindeki etkilerini temsil eden sessiz ama görkemli tanıklar.
16.05.2025 04:30
İklim için bir göç hikayesi
‘The Herds’ (Sürüler) adlı sanat ve iklim girişimi, kuklalardan oluşturulan bir sürünün dünya seyahati. Bu ilginç çalışma habitatı değişen hayvanların hikayesini anlatıyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Tokyo’da doğanın sessiz konuşması
20 Haziran 2025
Japonya güzellemesi
06 Haziran 2025
Balkon, bahçe fora!
30 Mayıs 2025
Rüyada tutulan günlüğün sayfaları gibi
09 Mayıs 2025
Bahar muhasebesi
Tüm Yazıları
02 Mayıs 2025