28 Haziran 2025, Cumartesi
Abone Ol Giriş yap
29.12.2023 04:30

Köy yumurtası hüsranı ve horoz figürü

Pazardan köy yumurtası diye aldıklarımın konvansiyonel olduğunu öğrenince hüsran yaşamıştım. Aldığınız yumurtaların organik çıktığı güzel bir yıl olsun
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Rivayet o ki, ben daha ufacıkken horozun teki beni kovalayıp bir evin kapısına kıstırmış, gözüme doğru gaga sallamaya başlamışken annemler önünden çekip almış beni. Herhangi bir travma yaşamadım neyse ki. Avşa’daki evin bahçesinde tavuk ve horozlarımız vardı, civcivlere isim koyardık. Yemekte tavuk olduğu akşamların ertesinde kümesten eksildiklerini fark eder, birkaç gün ağlar, kesenlere küserdik. Sonra hayat devam ederdi.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Fem Güçlütürk
Fem Güçlütürk