Lalehan Uysal benim için bir tohumu ifade ediyor, tıpkı birlikte büyüdüğü aile büyüklerinin pamuklara, küllere, çaputlara özenle sarıp sarmaladığı, değerli bir mücevher gibi gelecek nesillere sakladıkları kıymetli Anadolu tohumları gibi... Makrografik olarak tanımladığı tohum fotoğraflarını izlediğimde, yapılmış tüm röportajlarını okuduğumda onun kendinden dinamolu tutku ve heyecanını, birbiri üzerine işlenmiş melekelerini ve deneyimlerini mükemmel bir biçimde harmanlayarak bize sunuyor olduğunu anlıyorum.
Grafik tasarımcısı, yayıncı ve kreatif direktör olmasının yanı sıra, kendini esas olarak aktif bir ekolojik yaşam savunucusu ve bir tohum gözlemcisi olarak tanımlıyor.
03.02.2023 04:30
Makrografik tohumlar
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Mahallenin en tuhaf komşusu: Kara kurbağası
05 Aralık 2025
Monserrate’nin nemli harikalar diyarında
07 Kasım 2025
Baykuşun iki yüzü
24 Ekim 2025
Hışırdayan romantizmden gürültülü gerçekliğe
17 Ekim 2025
Sanatın doğayı korumaya katkısı
Tüm Yazıları
26 Eylül 2025