Hatırlayan vardır, eskiden sokaklarda demir raflara temalarına göre dizilmiş, üzeri simli, geyiklerin çektiği kızağına binmiş Noel Babalı, kır manzaralı ya da çiçek buketli kartpostallar satılırdı.
20.12.2024 04:30
Noel kartınızı nasıl alırsınız?
Doğanın ‘yılbaşı renklerine’ büründüğü aylarda ormanda gezerken, Noel ve yılbaşı kutlamaları için tasarlanan kartlarda en sık hangi bitkilerin tercih edildiğini düşündüm. Çam ağacı, çoban püskülü, ökse otu... Hepsinin sembolik anlamları var
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Bahar ola hayrola
06 Mart 2026
Monako’da kafanıza göre bitki dikemezsiniz!
27 Şubat 2026
Kabuğuyla barışık bir narenciye: Kumkuat
13 Şubat 2026
Bitkilerden alınacak hayat dersi
06 Şubat 2026
Kestane: Dikenli, nazlı ve tripli
Tüm Yazıları
16 Ocak 2026