13 Haziran 2025, Cuma
Abone Ol Giriş yap
16.08.2024 04:30

Tezgah sahil şeridinden vizyona doğru yola çıktı

Tezgah filminin ilk galası Alaçatı’da yapıldı. Tezgah için elini taşın altına koyan Erkan Kolçak Köstendil, Ege’deki galaların Urla ve Ayvalık’la devam edeceğini, 4 Ekim’de de filmin İstanbul’da yapılacak gala ile vizyona gireceğini müjdeliyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Sinemada yeni sezon hazırlıkları geçen yıllara göre daha sönük geçiyor olabilir. Geçen sezonun gişe rakamlarının halen istenen seviyeyi yakalayamamış olması dolayısıyla bu durum sürpriz sayılmayabilir. Yine de bazıları vazgeçmiyor, “Film yaparsam illa önce vizyona yaparım” diyor. Erkan Kolçak Köstendil’in de planı tam olarak bu. Üstelik filmin gala yolculuğunu Ege’deki tatil beldelerinden başlatırken, bunun en çok da kendileri için değerli olduğunu anlatıyor. Çünkü böyle hep birlikte beyazperdede film seyretmenin keyfini hatırlatmak istiyor, “Dostlarla, bizi sevenlerle, seyircimizle birlikte film seyretmeyi çok özledik” diyor. Öyle de oluyor. Tarla Alaçatı’daki ilk gösterimde oyuncuların heyecanı seyircilere de sirayet ediyor. Sıcak bir yaz akşamında açık havada hep birlikte filmi seyrederken kahkahalar, ıslıklar derken sinema seyircisinin ne zamandır uzak kaldığı o coşku yaşanıyor.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.