05 Aralık 2025, Cuma
09.08.2024 04:30

Müzede Sahne’de bu kez gözler duyacak kulaklar görecek

Sakıp Sabancı Müzesi’nde her sene gerçekleştirilen Müzede Sahne etkinliği, bu yıl 22-25 Ağustos arasında sekizinci kez düzenlenecek
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Müzenin kendi sanat takipçisini tiyatro ile kesiştirmek, genel tiyatro izleyicisini de müzeye davet edebilmek için sezondan bir seçki ile köprü oluşturan Müzede Sahne etkinliğinin sanat yönetmenliğine geçen yıl Ayşe Draz getirilmişti. Bu yıl da Draz’ın sanat yönetmenliğinde “Gözler Duyar Kulaklar Görür” temasıyla takip edeceğimiz etkinlik seyirciyi sekizinci kez Fıstıklı Teras’ta, İstanbul Boğazı’na karşı tiyatro izlemeye çağırıyor. Türkiye tiyatrosunun güncel arayışlarının heyecan verici gözlerinden Draz’ın sezon seçkisinde, sezonun farklılıklarıyla ön plana çıkmış işleri dikkat çekiyor.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Gülin Dede Tekin
Gülin Dede Tekin