Sanatın çeşitliliğini ve yaratıcılığını kutlayan bir platform olarak sanatseverler ve sanatçılar arasında değerli bağlar kurmayı hedefleyen Artweeks Akaretler’in 8. edisyonu bugün (3 Kasım) başladı. İki hafta boyunca ülkenin önde gelen sanatçılarını ve 17 farklı galeriyi ağırlayacak olan etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Akaretler Sıraevler’de, Bilgili Holding ev sahipliği ve Sabiha Kurtulmuş organizatörlüğünde gerçekleşiyor.
03.11.2023 04:30
“Artweeks Akaretler sokak ruhunu da deneyimleyebildiğimiz bir etkinlik”
Sokağın ruhunu sanatla buluşturan Artweeks Akaretler, iki hafta boyunca sanatseverleri ağırlayacak. Etkinlik, 8. edisyonunda ülkenin önde gelen sanatçı ve galerilerini 16 Kasım’a dek Akaretler Sıraevler’de, Bilgili Holding ev sahipliğinde ağırlıyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Fikret Adil’in Vakit’teki öyküleri artık bir arada
20 Haziran 2025
Türkiye’den dört galerinin Photo London çıkarması
16 Mayıs 2025
“Gençler, büyükleri dinlemeyin!”
16 Mayıs 2025
25 yıllık Fikret Muallâ koleksiyonu Ankara’da
Tüm Yazıları
21 Mart 2025