OpenAI’ın bu hafta başında gerçekleştirilen “Bahar Güncellemesi” başlıklı etkinliğini seyrederken, bilim kurgu edebiyatının en önemli temsilcilerinden Arthur C. Clarke’ın meşhur tanımlaması kulağımda çınlayıp durdu: “Yeterince gelişmiş bir teknoloji, sihirden ayrıştırılamaz.”
17.05.2024 04:30
Teknoloji sektörünün Truva atı: GPT-4o
OpenAI şirketinin bu hafta tanıttığı yapay zeka botu, yetenekleri ve potansiyeli ile bütün işletim sistemi ve uygulamaları yutacak kabiliyetlere sahip
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Mağduriyette sıra yapay zekada
17 Nisan 2026
Ay’ın zaptına yönelik bir akın
10 Nisan 2026
Bu yazıyı okudunuz mu? Okuyacaksınız!
03 Nisan 2026
Özete kurban edilen bağlam
20 Mart 2026
Yeni nesil savaşın yeni nesil hedefleri
Tüm Yazıları
13 Mart 2026