Artık seçim için “son düzlüğe” girdik. Bundan sonra alınması gereken bir viraj var mıdır, bu virajı alırken adaylar ya da partiler mesafe kaybederler mi, tahmin edebilmek zor. Herkesin artık ezberlediği bir Süleyman Demirel özdeyişiyle söyleyecek olursak “siyasette 24 saat bile çok uzun bir süre” diyebiliriz.
Memleketimizin umum siyaset esnafını göz önünde bulundurunca “her şey olabilir” demek de mümkün.
Farkındayım, böyle “her şey olabilir” denilince üç büyüklerin birbirleriyle oynadıkları maçlarla ilgili tahminini açıklayan spor yazarlarına benzedim: Üç sonuçlu bir maç!
12.05.2023 04:30
Aynılar, aynı yerde olmaktan çok mutlu
Arjantinli sosyolog Federico Zimmerman’ın yaptığı bir araştırma, insanların kendilerine benzer fikirleri daha uçta savunanlar ile bir arada olmak istediklerini ortaya koyuyor. “Siyasi kutuplaşma” dediğimiz şey böylece kendini yeniden üreten bir sürece dönüşüyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Mutlu evliliğin formülü: Biraz nefeslenin!
05 Aralık 2025
Mrs. Playmen’le kesişen yollarımız...
28 Kasım 2025
Öpüşmenin tarihi değişti ama eylem hâlâ aynı
21 Kasım 2025
Kurgucinselliğe hazır mısınız?
14 Kasım 2025
Gidiyorlar: Bir nefes oksijen için!
Tüm Yazıları
07 Kasım 2025