05 Aralık 2025, Cuma
24.10.2025 04:30

Da Mario 32 yıldır aynı lezzette

İtalyan şef Maurizho Morelli’nin hazırladığı menüde bu ay, kum midyeleri ile hazırlanan ve bir klasik olan linguine alla vongole, lasagna alla bolognese, incecik kesilmiş ahtapot dilimleri ile hazırlanan carpacciodi polpo gibi özel lezzetler var
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Da Mario’nun 32. yaşını kutladığını duyduğumda şaşırdım, o kadar yılın nasıl geçtiğini anlayabilmiş değilim. Şehrin ilk fine dining İtalyan restoranı benim için oldukça özel bir restoran, açıldığı ilk günden beri çok sık gittiğim bir yer. Çok fazla değişmeyen servis personeli ile kendimi evde gibi hissediyorum. Mekan klasik lezzetlerini hiç bozmadan, yarattığı o sıcak atmosferini kaybetmeden yoluna devam esiyor. Bir fine dining restoran olmasına rağmen, misafirleriyle kurduğu yakın ilişkiyle, aynı zamanda çok samimi bir hissi var.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.