Seraf, kapılarını ikinci şubesi ile Vadi İstanbul'da açtı. Belirtmeliyim ki Seraf benim için çok özel bir lokanta ve çok kıymetli. Mutfağımıza sahip çıkmalarını, inanılmaz titizliklerini, taze ve doğru malzeme peşinde koşmalarını, bunları yaparken lezzetten, orijinalinden uzaklaşmamalarını ve prensiplerini çok beğeniyorum.
Ülkemizde ender kalan bir Türk mutfağı temsilcisi. Yukarıda yazarken prensip demiştim, ki bundan kasıt mesela asla kızartma yapmıyorlar, hatta mutfağa fritöz bile almıyorlar. Kolaycılığa kaçmıyor ve her türlü hazırlık aşamasını kendileri yapıyorlar. Yani kasaphaneden hamur hazırlık aşamasına kadar. Doğal olarak da işini çok seven, oldukça büyük bir ekip var. Tabii burada mekanın sahibi Doğan Yıldırım ve gerçekten çok takdir ettiğim şef Sinem Özler'in hakkını teslim etmek gerek. O kadar titiz ve aşkla yapıyorlar ki işlerini ortaya da bu sonuç çıkıyor.
Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL
Aboneyseniz
üye
girişi
yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim