Uzun zamandır dünyada, önemli şeflerin bir araya gelip mutfağa girdiği, adeta bir güç birliği oluşturduğu ‘Four Hands’, yani ‘4 el’ adı verilen tadım menüleri çok moda. Açıkçası ben de bunu oldukça hoş karşılıyorum, çünkü farklı lezzetlerin ve mutfak kültürünün birleşiminden yaratıcı tabaklar ortaya çıkıyor.
28.02.2025 04:33
Şeflerin düeti
Dünyada önemli şeflerin bir araya gelip bir mutfağı paylaştığı ‘Four Hands’ menüleri, bizde de moda oldu. Yakın zamanda gerçekleştirilen iki örnekten söz edelim
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Kendilerine ne pişiriyorlarsa…
05 Aralık 2025
Kızıldeniz’de Türk markası
28 Kasım 2025
Gastromasa İstanbul 10 yaşında
21 Kasım 2025
Şehrin yeni gözdesi Tam Ocakbaşı
07 Kasım 2025
Açık ateş ziyafetine buyurun
Tüm Yazıları
31 Ekim 2025