03 Temmuz 2025, Perşembe
Abone Ol Giriş yap
15.04.2022 04:30
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
Mete Tansu
Mete Tansu

Yetkili satıcılar online satışa sıcak bakıyor

Yetkili satıcılar, kâr marjları azaldığı için dijital platformda satışa yeşil ışık yaktı. Araştırmaya göre, bayilerin yüzde 46’sı online bayiliği tercih edeceğini belirtiyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Pandemi döneminde tüketiciler otomobil satın alırken online hizmetlere alıştı. Görüntülü tanıtımdan, taşıt kredisine kadar her şey sanal ortamda sunulmaya başlandı. Uzaktan satış sözleşmesi nedeniyle Türkiye’de tam olarak online satış yapılamasa da önümüzdeki dönemde oyunun kuralları değişecek gibi görünüyor. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından Ipsos’a yaptırılan ‘Yetkili Satıcı Memnuniyet’ araştırmasına göre kâr marjlarının azaldığını gören bayiler online satışa sıcak bakıyor. 

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Mete Tansu
Mete Tansu