NBC News’un yeni anketine göre Amerikalı seçmenler ülkedeki en büyük sorunun “demokrasiye yönelik tehditler” olduğunu düşünüyor. Rahatsız edici görünen bu yanıt insanların gerçeklerin nihayet farkına vardığını göstermesi bakımından memnun edici.
26.08.2022 04:30
Ticaret fazlası Çin ve Rusya’nın zaafı
İthal ettiğinizden fazlasını ihraç etmenin kazanmak anlamına gelmediğinin canlı kanıtını görüyoruz: Rusya ve Çin’in ticaret fazlaları başarı değil başarısızlık anlamına geliyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Trump bu ticaret savaşını kaybeder
22 Kasım 2024
Trumpflasyon korkusu
06 Eylül 2024
Geri kalmış bölgeler niye aşırı sağa oy veriyor?
06 Eylül 2024
‘Komünist’ demeye başladıysa zordadır
Tüm Yazıları
16 Ağustos 2024