28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
12.05.2023 04:30

Haberin podcast hali

Kimi yorumlara göre Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birinin yaşanacağı hafta sonunu karşılıyoruz. Bu yoğunluk içinde gündemi sesli yayınlardan takip edebilmek de mümkün

Aposto Altı Otuz

Eski bir geleneği yeniden hayata geçirerek her sabah 06.30’da Türkiye ve dünyadan önemli gelişmeleri abonelerin e-posta adreslerine göndermeye başlayan Aposto, bu pratik çözümle kısa sürede yoğun bir ilgiyle karşılandı. Özel konular için hazırlanan alt yayınlar da ilginizi çekebilir.
Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google

Kısa Dalga

En başta podcast olarak planlanan ve içeriklerin paylaşıldığı bir platformla desteklenen Kısa Dalga, kısa sürede dikkat çekici haber paylaşım mecralarından birine dönüştü. Gazeteci kökenli bir ekip tarafından hazırlanan podcast’in bazı özel haberlerle gündem oluşturmayı başardığını da bir not olarak ekleyelim. Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google

Açık Gazete

Artık bir radyo efsanesi olarak tanımlayabileceğimiz Açık Gazete, hafta içi her sabah Açık Radyo’da yayınlanıyor. Ömer Madra ve Özdeş Özbay tarafından hazırlanan yayın “Satır aralarında kıtalar arası yolculuk, kuşaklar arası sohbet” olarak tanıtılıyor.
Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google

Bir Bakışta

Son dönemde çeşitli özel yayınlarla karşımıza çıkan Anadolu Ajansı’nın podcast’lerinden biri var karşımızda. Adı, içeriğini özetleyen bir yayın bu. Bir bakışta gündemdeki konular uzmanlarla değerlendiriliyor, arka plana dair bir bakış sunmak amaçlanıyor.
Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google