08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
31.05.2024 04:30

Açık havaya merhaba!

Teraslarda gün batımı, açık hava konserleri, brunch keyfi... Haziran ayına adım atıyoruz, şehirde keyifli bir yaza başlangıç için işte önerilerimiz

Terasta yemek için...

• The Marmara Taksim Otel’in rooftop’unda yer alan Upperist yaz sezonu açıyor. 360 derece manzarası olan mekan müzik ve eğlence konusunda da iddialı. Sezonun açılışı, 1 Haziran Cumartesi, DJ Heidi Lawden ve DJ Barış K ile yapılacak. Eylül ortasına kadar etkinlikler sürecek.
Instagram: @upper_ist

•Tarihi Yarımada’nın en yeni lezzet adresi Roof Mezzepotamia... Orient Occident Hotel Autograph Collection’ın teras katındaki mekanın manzarası çok etkileyici... Menüsünde Türkiye’nin yedi bölgesinden lezzetleri kendine özel şekilde servis ediyorlar. İmza kokteylleri de menüsünde yer alıyor.
Instagram: @roofmezzepotamia

•Karaköy’de JW Marriott Istanbul Bosphorus’un terasındaki Sky Karaköy, yaz sezonunu açan mekanlardan. Tarihi Yarımada ve Boğaz manzaralı bir mekanda cuma akşamları canlı müzik performansı, cumartesi günleri ise farklı DJ’lerin performansları var. Mekanın menüsü otelin executive chef’i Şafak Erten tarafından yenilenmiş, menüde IOKI Nau’dan özel lezzetler de tadabilirsiniz.
Instagram: @skykarakoy

• Bebek’te şahane mazrası ve atmosferiyle müdavimlerinin favorisi olan Bebek Roof; etkinlikleri ve lezzetleri ile radarınızda olsun. Mixolojist’i Simone Caporale’nin imza kokteylleri de mekanın menüsünde…
Instagram: @bebekhotelbythestay