05 Aralık 2025, Cuma
08.03.2024 04:30

İstanbul’un yedinci tepesinden şehre bakan Bulgur Palas

Restore edildikten sonra bir kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını açan 100 yıllık tarihi Bulgur Palas binasına, sergi gezmekten avlusunda kahve molası vermeye kadar pek çok ziyaret sebebimiz var. Panoramik İstanbul manzarasına nazır seyir terasından şehri izlemek de cabası
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

100 yılı aşkın süredir İstanbul’un yedinci tepesinden şehre bakan görkemli Bulgur Palas... Zaman zaman o civardan geçtiğimde tarihi binayı görmek, koridorlarında gezmek, konumlandığı yerden şehre bakmak isterdim... Bulgur Palas’ın restorasyonuna başlanacağını duyduğumda çok mutlu olmuştum.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.