7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’i istila etmesinden hemen sonra ülkenin saldırıya yanıt vermeden önce kendine tek bir soru sormasını istemiştim: En büyük düşmanınız ne yapmanızı istiyor? Bu sorunun cevabını bulup tam tersini yapmaları gerekiyordu. Gelgelelim İsrail tam da İran ve Hamas’ın istediğini yaptı. Sonrası için herhangi bir planı veya Filistinli ortağı bulunmadan Gazze’ye girdi.
05.07.2024 04:30
Biden adaylıktan çekilirse tarihe geçer
Trump’ın en büyük korkusu Biden’ın nasıl veda edileceğini bütün ülkeye göstermesi. Biden, yeni nesil adaylara kendilerini tanıtma fırsatı da vermeli
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Trump’ın anlaşması utanç verici
28 Kasım 2025
Ahlaki korkaklık salgını
21 Kasım 2025
Çin’le boşanırsak sonradan çok özleriz
07 Kasım 2025
Gazze’de ‘ertesi gün’ ne olacak kimse bilmiyor
Tüm Yazıları
17 Ekim 2025