Geçtiğimiz birkaç günü Yeni Delhi, Dubai ve Amman’da geçirdim. Başkan Joe Biden ile İsrail halkına iletmem gereken acil bir mesaj var: İsrail’in dost ülkeler arasındaki konumunun giderek daha hızlı bir şekilde erozyona uğradığını görüyorum. İsrail’in on yıllar boyunca özenle inşa edilen bir kabul ve meşruiyet seviyesi vardı. Biden dikkatli davranmazsa ABD’nin küresel itibarı da İsrail’inkiyle birlikte dibe vuracak.
01.03.2024 04:45
İsrail en büyük varlığını kaybediyor
Netanyahu yönetimi İsrail ordusunun yenilmezliğine, istihbarat servislerinin kusursuzluğuna ve misyonunun haklılığına duyulan uluslararası inancı yitiriyor. Biden dikkatli davranmazsa İsrail’in meşruiyeti ile birlikte ABD’nin küresel itibarı da dibe vuracak
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Trump’ın anlaşması utanç verici
28 Kasım 2025
Ahlaki korkaklık salgını
21 Kasım 2025
Çin’le boşanırsak sonradan çok özleriz
07 Kasım 2025
Gazze’de ‘ertesi gün’ ne olacak kimse bilmiyor
Tüm Yazıları
17 Ekim 2025