17 Temmuz 2025, Perşembe
Abone Ol Giriş yap
15.04.2022 04:30

Bir cinayet ve masumiyet romanı

Tuna Serim hem bir kara roman hem de şiirsel bir anlatı olan yeni kitabı Masum Cinayetler’de suç dünyasını şiirsel bir dille romanlaştırıyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Roman katilin zihninde başlıyor. Ünlü iş adamının köşkünün yatak odasında. Onun boğazını henüz kesmiş kişinin duygu ve düşüncelerinde. Sanki yazar kendini “cezalandırıcı” olarak gören katille bir çeşit bağ kuralım istiyor. Asıl kötünün o olmadığını bize sezdiriyor. Bunun bir intikam hikâyesi olduğunu baştan masaya koyuyor.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.