26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
10.06.2022 04:30

Güneşli günlere akıllı hazırlık

Cildimizi güneşin zararlı ışınlarından korumanın iyice önem kazandığı günlere giriş yaptık. Bu hafta yazlık SPF alışverişine çıkmadan keşfetmeniz için en yeni formülasyon ve teknolojiye sahip güneş kremlerini listeledim

Satın aldığınız güneş kremini sevmeniz çok önemli. Hatta belki, bakım rutininizde en iyi anlaşmanız gereken ürün ta kendisi. Daha önce yakın çevremde kozmetiğe meraklı dostlarımın çok sağlam bir filtreye sahip olması, popülerliği veya markası için aldıkları koruyucunun dokusunu veya başka bir özelliğini beğenmedikleri için kullanmadıklarına şahit oldum. 

Satın almadan önce güneş koruyucu ürünü araştırmanız, cildinize, günlük yaşantınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza en uygununu bulup gerekirse mağazada gidip denemeniz ve evet, her gün rutininize dahil edecek kadar sevmeniz çok önemli. Foto-yaşlanma olarak tabir edilen güneş sebepli kırışıklık çizgilerini, lekelenmeyi ve var olan lekelerin büyümesini ve en önemlisi, cilt kanserini önlemenin bilimsel olarak kanıtlanmış yolu cildimizi her gün güneşten korumak.