08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.05.2024 23:45 | Son Güncelleme: 29.05.2024 00:06

Apple'dan AirPods Pro 2 için güncelleme: Ne değişecek?

Teknoloji devi Apple, kablosuz kulaklık modellerinden biri olan AirPods Pro 2 için yeni bir 'firmware' güncellemesini yayınladı. Peki güncelleme beraberinde ne getiriyor?
Apple'dan AirPods Pro 2 için güncelleme: Ne değişecek?

Apple bugün AirPods Pro 2'nin hem Lightning hem de USB-C versiyonları için yeni bir ürün yazılımı güncellemesi yayınladı. Apple, yenilenen ürün yazılımında hata düzeltmeleri ve diğer iyileştirmelerin ötesinde hangi özelliklerin yer alabileceği konusunda ayrıntı vermiyor, bu nedenle güncellemede nelerin yeni olduğu belirsiz.

Güncelleme nasıl yüklenir?

Apple, müşterilere AirPods yazılımının nasıl yükseltileceğine dair talimatlar vermiyor, ancak aygıt yazılımı genellikle AirPods bir iOS aygıtına bağlıyken kablosuz olarak yükleniyor. AirPods'u kılıfına yerleştirmek, bir güç kaynağına bağlamak ve ardından AirPods'u bir iOS aygıtı veya Mac ile eşleştirmek güncellemeyi mecbur bırakıyor. Yani kulaklığı güncellememe seçeneği iPhone ve iPad'lerde olduğu gibi yok.

AirPods aygıt yazılımınızı aşağıdaki adımları izleyerek kontrol edebilirsiniz:

AirPods Pro'nuzu iOS aygıtınıza bağlayın > Ayarlar uygulamasını açın >Genel öğesine dokunun > Hakkında öğesine girin > AirPods öğesine dokunun > "Ürün Yazılımı Sürümü "nün yanındaki sayıya bakın.