30 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.11.2022 09:14 | Son Güncelleme: 11.11.2022 10:01

Elon Musk: İnsanların Twitter'da, Twitter hakkında yakınmalarına bayılıyorum

Elon Musk, sosyal medya platformu hakkında maruz kaldığı eleştirilere kendi tarzında cevap verdi:  İnsanların Twitter'da Twitter hakkında yakınmalarına bayılıyorum
Elon Musk: İnsanların Twitter'da, Twitter hakkında yakınmalarına bayılıyorum

Twitter'ı satın almasıyla birlikte şirkette işten çıkarmalar başta olmak üzere yeni düzenlemelere giden ve onaylanmış hesaplardan para talep etmeye başlayan Elon Musk kendi kurallarına göre oynadığı için ereştirilere maruz kalmıştı. Musk bu eleştirilere tweet atarak kendi tarzında cevap verdi.

Tesla kurucusu ve CEO'su Elon Musk, Twitter'ı satın almasının ardından şirketteki değişiklikleri gündemde tutmaya devam ediyor. Musk son olarak, Twitter'daki mavi tik özelliğini ücretli yaptı ve sonra alternatif olarak sunduğu resmi etiketinin de denemelerine başladı. Twitter çalışanlarına attığı ilk mailde zor zamanlara hazırlanmalarını  söyleyen Musk, evden çalışma sistemini sonlandırdı.

Twitter'ın yeni CEO'su, şirkette yapılan değişiklikler nedeniyle getirilen eleştirilere Twitter üzerinden yanıt verdi. Musk, "İnsanların Twitter'da Twitter hakkında yakınmalarına bayılıyorum" dedi.

Türkiye'de 'Mavi Tik' fiyatı belli oldu

Öte yandan, Musk'ın ABD'de 8 dolar olarak belirlediği mavi tik ücretinin Türkiye fiyatı ise aylık 109.99 TL olarak belirlendi. Mavi tik için ödeme yapanların bazı avantajlara sahip olacağı ve reklamlara daha az maruz kalacağı açıklandı.