03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.02.2024 21:50 | Son Güncelleme: 28.02.2024 22:00

Coinbase çöktü: Kullanıcıların kripto para bakiyesi sıfırlandı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase'in uygulaması yaşadığı teknik sorun nedeniyle Çarşamba günü birçok kullanıcının hesaplarını açarken sıfır bakiye görmesine yol açtı
Coinbase çöktü: Kullanıcıların kripto para bakiyesi sıfırlandı

Coinbase, yaşadığı teknik sorun nedeniyle kullanıcılarının bakiyelerini sıfırladı. Bu hatanın sosyal medya üzerinden yayılması üzerine şirketin hisseleri yüzde 4 değer kaybı yaşarken Coinbase, CNBC'ye yaptığı açıklamada şu sözleri kayddetti:

"Bazı kullanıcıların Coinbase hesaplarında sıfır bakiye görebileceğinin ve alım veya satımda hatalar yaşayabileceğinin farkındayız. Ekibimiz bu sorunu araştırıyor ve kısa süre içinde bir güncelleme sunacak. Varlıklarınız güvende"

Bir kullanıcı CNBC'ye hesabında 0.00 dolar bakiye olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü gönderdi. Kısa süre sonra "Site Performansı Düştü" başlıklı bir bildirim aldı ve şirketin konuyu araştırdığını bildirdi.

Bitcoin son zamanlarda yükselişe geçti ve Çarşamba günü 2021'den bu yana ilk kez 64 bin doları aşarak yaklaşık 1,2 trilyon dolarlık toplam piyasa değerine ulaştı.