23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.04.2023 23:21 | Son Güncelleme: 20.04.2023 00:14

25 yaşındaki K-POP yıldızı Moonbin evinde ölü bulundu

Güney Kore polisi, 25 yaşındaki K-POP yıldızı Moonbin'in evinde ölü bulunduğunu açıkladı
25 yaşındaki K-POP yıldızı Moonbin evinde ölü bulundu

YonHapNews'in haberine göre, menajeri dün akşam saat 8:10'da Seul'deki evinde Moonbin'i ölü buldu. Seul Gangnam Polis Karakolu'na göre menajer Moonbin'i bulur bulmaz polisi aradı. Polis yaptığı açıklamada "Moonbin'in kendi canına kıydığı anlaşılıyor, kesin ölüm nedenini belirlemek için otopsi sonucunu bekleyeceğiz" sözlerini kaydetti.

Moonbin'in ölümünün ardından Astro'nun plak şirketi Fantagio Music, grubun Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"19 Nisan'da Astro üyesi Moonbin aniden aramızdan ayrıldı ve gökyüzünde bir yıldız oldu. Sevgili evlatlarını ve kardeşlerini kaybeden acılı ailelerinin kederiyle kıyaslanamayacak olsa da, uzun süredir bizimle birlikte olan Astro üyeleri, Fantagio sanatçı dostlarımız ve yöneticilerimiz büyük bir üzüntü ve şok içinde merhumun yasını tutuyor. Moonbin'i destekleyen ve ona cömert sevgilerini gönderen hayranlarına bu ani haberi vermek çok daha üzücü. Kalbim daha çok kırıldı çünkü hayranlarını her zaman herkesten çok seven ve düşünen merhumun kalbini biliyorum."

Paylaşımda cenaze töreninin arkadaşları, ailesi ve meslektaşlarının katılımıyla sessizce gerçekleştirileceği de belirtildi.

2004 yılında çocuk model olarak başladı

Chungbuk Eyaleti'nde doğan Moon Bin, kariyerine 2004 yılında çocuk model olarak başladı ve 2006 yılında TVXQ grubunun "Balloons" müzik videosunda yer aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Kore drama dizisi Boys Over Flowers'da gerçekleştirdi. Diğer TV dizileri arasında 2019 yapımı At Eighteen yer alıyor.

Moon Bin 2016'da altı üyeli erkek grubu Astro'nun bir parçası olarak çıkış yaptı ve 2019'da sağlık nedenleriyle gruptan kısa bir süre ayrıldı. 2020 yılında geri döndü ve Kore müzik dizisi Show Champion'a ev sahipliği yapan grup üyeleri arasında yer aldı.